Müügis on üsna ebatavaline park. Kas sina tahaksid seal vaba aega veeta?

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artur Bogacki / PantherMedia / Scanpix

Otsid viimasel minutil ideaalset jõulukingitust inimesele, kellel on kõik olemas? Meil on sulle midagi välja pakkuda.

Nimelt, Uus-Meremaa põhjaosas on hetkel müügis nudistide park. Katikati Naturist Park reklaamib ennast kohana, kus saab alasti vaba aega veeta ja lõõgastuda.

Pargis suuruseks on 56 656 ruutmeetrit ning see asub Uus-Meremaa maapiirkonnas, olles ümbritsetud kiivipuudega ja asudes ainult mõne kilomeetri kaugusel rannast. Uued omanikud saavad kaasa motelli tüüpi üksused, väikesed majakesed, haagissuvilad (51 pistikupesa) ja üle kahekümne telkimiskoha.

Külalised saavad ujuda basseinis, lõõgastuda saunas, võistelda mini-golfis, mängida võrkpalli, petanki või sulgpalli – kuniks nad teevad seda alasti.

Kodulehe andmetel on park omamoodi kommuun ja alasti olek pole valikuline. Kui ilm selleks on vähegi sobiv, siis eeldatakse külalistelt alasti olekut.

Kinnisvaramaakleri Matt D’Anversi sõnul on park ka peredele mõeldud. Ta ütles, et seal ei toimu midagi seksuaalset ja et külastajad on lihtsalt inimesed, kes armastavad ringi joosta ilma riieteta.

Kohta reklaamitakse kui «unikaalset ärivõimalust» ning see on müügis 227 000 euroga, vahendab Travel&Leisure.

Kinnisvaramaakleri sõnul on kohale tahtjaid palju, seega soovi korral kiirusta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Macfarlane (@amacwut) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Design & Handcrafted by Fyn (@fyntage) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles