Jultunud tegu: mees unustas sülearvuti lennukisse ja koristaja müüs selle maha

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bayne Stanley / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Delta Air Lines lennukiga sõitnud reisija avaldas, et tema sülearvuti varastati eelmisel nädalal koristuspersonali poolt, pärast seda kui ta selle pardale unustas.

Eelmisel nädalal unustas Robert (ei soovi perekonnanime avaldamist) oma sülearvuti lennuki pardale. Ta üritas korduvalt Deltaga kontakti saada, aga tal ei õnnestunud see õigeks ajaks. Olles meeleheitel, kasutas mees Apple rakendust, mis võimaldab sülearvuti asukohta määrata. Tema avastatud aadressi kontrollides avastas politsei, et seal elab inimene, kes lennuki kabiini koristas, vahendab Travel&Leisure.

Sellel aadressil elav inimene tunnistas uurijatele oma teo üles, kuid ütles, et müüs sülearvuti juba 435 euro eest maha. Õnneks oli vargal võimalus ostja üles leida, temalt sülearvuti uuesti tagasi osta ja see algsele omanikule tagastada.

Tõenäoliselt on teisigi inimesi, kes pärast pikka ja väsitavat päeva on unustanud oma telefoni või sülearvuti lennukisse – hirmus mõelda, et keegi võib selle nii jultunult omastada.

Delta ütles kohalikele uudistele, et nad uurivad antud juhtumit. Kuna lennufirma tellib koristusteenust allhankelepinguga, siis tõenäoliselt ei olnud varas Delta töötaja. Ka kohalik politsei menetleb juhtumit edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles