Meenutame: kõige ulakamad lennureisijad aastal 2018

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leo Lintang / PantherMedia / Scanpix

Nagu igal aastal, oli ka 2018.aastal palju kukalt kratsima panevaid hetki, mis puudutab lennureisijaid. Mõned teod jõudsid isegi uudistesse – meenutame neid veel korra.

Üks hiljutisemaid uudiseid oli reisijast, kes üritas käsipagasis lennukisse smugeldada 70 elus lindu. Aga varasemalt sellel kuul pidid lennusaatjad talitsema meest, kes muutus vägivaldseks ja lõi kaasreisijat. Mitte kaua enne seda said kolm meest aastase lennukeelu, sest kaamerasse jäi intsident, kuidas nad Vietnami lennujaamas lennusaatjat ahistasid.

Kajastust sai ka juhtum, kus Southwest Airlines lennukis käperdas üks mees naissoost kaasreisijat. Meedia tähelepanu tõmbas mehe hilisem väide politseile, et president Donald Trumpi sõnul on naise privaatsetest kehaosadest krabamine normaalne.

Mais süüdistati ühte meest teenistuskoera ja raseda naise löömises, samal ajal kui lennukis tekkis tüli kahe perekonna vahel.

Asjad lähevad veel veidramaks: ühe reisija pagasist leiti revolver ning ta ajas süü oma ema peale, väites, et tema pakkis kohvri.

Tehti mitmeid hädamaandumisi, sest reisijad ei suutnud ennast kontrollida. Oli ka näiteks selline juhtum, kus üks mees lõhnas nii halvasti, et teistel reisijatel hakkas füüsiliselt halb  ning kapten oli sunnitud hädamaanduma, kirjutab Travel Pulse.

2018.aastal ei käitunud lubamatult mitte ainult reisijad –  purjus American Airlines pagasikäitleja jäi Kansas Citys pagasiruumi magama ja ärkas üles Chicagos.

Lõpetuseks veel mõned meenutused: Florida paar pakkis oma elus kassi kohvrisse, reisija üritas lennukist lahkuda, avades varuväljapääsu ja ronides tiivale. Ja eriti rõve - üks väga purjus mees urineeris üle terve lennuki tualettruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles