Õuduste pulmareis: äsjaabiellunuid tabas üks saatusehoop teise järel

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scott Griessel / Scanpix

Vastsed abikaasad Lia ja Jeremy Garcia lootsid, et nende pulmareisist kujuneb ilus algus nende ühisele elule. Saatusel olid aga teised plaanid.

Lootusrikkad äsjaabiellunud suundusid aastasele seljakotireisile, mis kulges peamiselt läbi Lõuna-Ameerika. Vahepeal põigati ka Euroopasse, Kesk-Ameerikasse ja koju − USAsse, vahendab news.com.au.

«Algselt oli meil idee, et me muutume oma pulmareisil sellisteks inimesteks, nagu Instagramis võib näha,» rääkis Lia. Sellised kaunid paarid, kes on väga heas vormis ja teevad igal hommikul joogat, lisas ta selgituseks.

Esimene äpardus aga ei lasknud end kaua oodata. Paar soovis minna kuupäevasele matkale läbi Kolumbia džungli, kuid kohe, kui nad Kolumbiasse kohale jõudsid, said nad aru, et seda ei juhtu, sest neid tervitas ülipalav ilm. Järgmiseks ideeks oli kosest laskumine, kuid naine sattus juba esimese kahe minuti jooksul paanikasse ja jäi päästmist ootama.

Seejärel otsustasid nad matkata muistse inkade kindluslinna − Machu Picchu juurde, kuid juba esimene päev osutus nende jaoks nii raskeks, et giid soovitas neil matk pooleli jätta ja rongiga kohale sõita.

Euroopas ei läinud armunud paarikesel sugugi paremini. Prantsusmaal rentisid nad uhke ja kalli BMW, mille esitule klaasi suutsid mõra tekitada.

Seejärel otsustas Lia tähelepanunäljas vanaisa teeselda, et on suremas, mistõttu pulmareis tuli katki jätta. Pärast mitmenädalast vanaisa eest hoolitsemist taipas paar, et vanaisa oli oma tervisemuredest rääkides kõvasti liialdanud. Lõpuks said nad oma reisi jätkata.

Ebaõnn jälitas paari kuni pulmareisi viimase nädalani, mil otsustati proovida kärestikulistel jõgedel parvetamist ehk raftingut. Lia väitis hiljem, et kogu see retk oli tema jaoks üks suur paanikahoog, mis tipnes kõrvapõletikuga.

Reisipisikut see õuduste aasta aasta siiski tappa ei suutnud. Lia ja Jeremy reisivad ka praegu nii tihti, kui saavad, kuigi tunnistavad, et ei ole selles eriti osavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles