Trolli keelel jääb aeg seisma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaliline Geirangerifjord.
Maaliline Geirangerifjord. Foto: Siret Männisalu

Olen täiesti tavaline Eesti inimene, kes üritab võimalikult hästi kasvatada oma kahte last, rabeleb tööd teha ning ootab paremaid päevi. Aasta tagasi tutvusin oma hingesugulase Rainoga ning ühtäkki avastasime, et meil on ilus ühine unistus Norra reisi näol. Eneselegi ootamatult lahkusime ühel kenal päeval kodust, matkatarbed auto pakiruumis ja veidi sääste pangakontol. Ülejäänu usaldasime saatuse hooleks.

Seiklus algab

Meie reis algas varahommikul Paldiski sadamast. Avastasime, et Rootsi jõudmiseks ei kulugi tervet ööd nagu ristluslaeva pardal, vaid kõigest kaheksa tundi. Saime terve selle aja kajutis magada ning hiljem buffet-restoranis kõhud täis pugida. Jõudnud Kapellskäri, kihutasime sealt aega viitmata edasi Stockholmi poole. Meie eesmärk oli õhtuks Norra piirini jõuda Eda Glasbrucki lähedal, see meil ka õnnestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles