Noormehe valus õppetund: lennuk ja terroristi naljad ei käi kokku

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AMIT DAVE / REUTERS / Scanpix

Igal naljal on oma aeg ja koht, kohe kindlasti ei sobi kõik naljad näiteks lennukisse. Sellega ei arvestanud üks 21-aastane noormees, tõmmates endale kaela ebameeldiva olukorra.

Noormees nimega Yogvedant Poddar tegi lennufirma Jet Airways pardal olles sotsiaalmeedias nalja, et ta on terrorist. Ta kattis näo taskurätikuga, tegi endast pilti ning postitas selle sotsiaalmeediasse koos pealkirjaga: «Terrorist lennukis, ma hävitan naiste südameid.» Läheduses istuvad kaasreisijad nägid seda pilti ning teavitasid meeskonda.

Lennuk keeras kiiresti tagasi, ega tõusnud isegi õhku. Väravasse naastes peeti Poddar kinni kahtlase käitumise eest pardal.

«Pärast oma kohale istumist kattis ta näo taskurätikuga ja hakkas oma telefonist sõnumeid saatma,» ütles turvaosakonnajuht. Politsei sõnul ei olnud Poddar nõus lennusaatjatele oma telefoni näitama ja see muutis kogu olukorra meeskonna jaoks veel kahtlasemaks.

Poddar, kes reisis koos sõpradega, selgitas politseinikele, et ta tegi lihtsalt nalja. Paraku 2018.aastal ei ole terroristi nalja tegemine eriti mõistlik samm. Kui Poddar politsei kätte anti, siis otsiti läbi ka tema pagas ning midagi kahtlast ei leitud.

Sellise nalja tõttu lükkus lend edasi tund ja 10 minutit, vahendab Travelandleisure.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles