AirBalticu piloodiakadeemia käivitab kevadise sisseastumisvooru

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: airBaltic

Baltikumi suurim lennufirma airBaltic käivitab järgmise sisseastumisvooru oma piloodiakadeemiasse.

Järgmine grupp noori piloote, kes saab kaheaastase õppeprogrammi eduka sooritamise järel garanteeritud töökoha airBalticus, alustab oma õpinguid 2019. aasta kevadel.

Martin Gauss, airBalticu juhatuse esimees: «Puutudes kokku kõrgelt motiveeritud noorte õpilastega meie piloodiakadeemia kahest esimesest õppevoorust, meenutan ka ise oma piloodiõpinguid. Olen selles üsna kindel, et need noored inimesed saavad juba lähitulevikus airBalticu meeskonna kandvaks osaks.»

Pauls Cālītis, airBalticu juhatuse aseesimees lennuoperatsioonide alal: «Koos Diamond Aircraft lennusimulaatoriga, mis on tänaseks integreeritud lennufirma pilootide õppeprogrammi, on meie käsutuses väga tugev baas motiveerimaks noori piloote tulema just airBalticusse. Tänaseks on see ainuke programm, mis pakub kõrgekvaliteedilist piloodiharidust ning millele järgneb garanteeritud töökoha saamine airBaltcu piloodina. Oleme uhked, et saame sellist võimalust pakkuda kõigile Eesti, Läti ja Leedu noortele.»

Kandideerimise voor 2019. aasta kevadel alustavaks õppekursuseks lõpeb 14. jaanuaril 2019. Lisainformatsiooni kandideerimise kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles