Kuulsasse näitlejatari armunud mees magas maha elu võimaluse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljudel paaridel on nimekiri kuulsatest inimestest, kellega kohtudes on antud «vaba luba» lasta asjadel juhtuda, nagu nad juhtuma peavad. Muidugi on need nimekirjad loodud naljaga, et saaks jagada oma armumisi kuulsatesse inimestesse ka partneriga. Kuid kui päriselus «vaba loa» inimesega kokku puutuda, võivad asjad lõppeda üsna veidralt.

Nii läks ühel piloodil, kes avastas, et tema «vaba loa» kuulsus, näitlejatar Olivia Munn on tema lennu pardal. Adam J. Liston saatis kiiresti oma naisele tekstisõnumi, kus tunnistas, et on üsna närvis.

Naine Mandi utsitas meest takka ning käskis tal minna teha koos Olivigaga pilt. «Ütle talle lihtsalt, et su naine on tema suur fänn, siis sa ei jäta endast veidriku muljet,» andis Mandi nõu. «Armunud» Adam saatis aga peagi vastu üsna nukra näoga pildi ning tunnistas, et lõi põnnama.

Mandi jagas humoorikat sõnumivahetust ka internetis ning nagu internetis sageli juhtub, jõudis see info ka Olivia Munni endani.

«Ma oleksin temaga pilti teinud küll, aga ta ju ei küsinud,» kirjutas Olivia Twitteris. «Ütle oma abikaasale aitäh, et ta meid turvaliselt sihtkohta lennutas ja häid tänupühi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles