Kas sinagi oled selle uue sotsiaalmeediapettuse ohvriks langenud? (2)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes ei tahaks eralennukiga sõita ja saada sellest fotojäädvustus? Paljudel inimestel nii palju raha ei ole, et päriselt eralennukiga sõita ning sellest lähtuvalt ehitas ettevõtja Matty Mo lennuki Gulfstream G3 interjööri koopia, et ka tavainimesed saaksid teha kuulsuste kombel fotosid.

Tegemist on fotoboksiga, mis ehitatigi lihtsalt selleks, et inimesed saaksid seal pilti teha. Esimest korda avati see pildistamiseks Los Angeleses, aga järgneva 12 kuu jooksul transporditakse seda kolmekümnesse erinevasse kohta, kirjutab The Sun.

Luksuslikud nahast istmed, kallis vaip ja lennukiaken – ainult kõige teravama silmaga sotsiaalmeedia kasutajad saavad aru, et tegemist ei ole päris lennukiga.

 «Eralennuki kogemuse jäljendus sai ehitatud, sest me tahtsime ka teha pilte eralennuki pardal, nii nagu teevad kõik kuulsused keda me sotsiaalmeedias näeme,» ütles Matty Mo. «Enamik inimesi ei saa endale eralennukit lubada. Meie ehitis tagab tavainimestele ligipääsu sinna, mis varem oli reserveeritud vaid rikaste ja kuulsate jaoks.»

See ise valmistatud kabiin paraku kunagi ei lenda, selle asemel on seda võimalik vedada väikese kaubikuga.

Kas sina teeksid endast selles kabiinis pilti ja postitaksid sotsiaalmeediasse?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Wexler (@elizabeth_wexler) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David All ❤️ (@davidall) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliott Dale (@themostlikedartist) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MOST FAMOUS ARTIST (@themostfamousartist) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MOST FAMOUS ARTIST (@themostfamousartist) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles