Rõve asi, mida inimesed sinu teadmata hotellitoa veekeetjaga teevad

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tito Wong / PantherMedia / Scanpix

Kui sa ei suuda puhkusel olles päeva alustada ilma oma tavapärase hommikuse tee või kohvita, siis meil on sulle halvad uudised. Kõik inimesed ei kasuta veekeetjat ettenähtud tegevuseks, vaid hoopis millekski muuks.

Mõned inimesed panevad veekeetjasse oma musta aluspesu. Jah, lugesid õigesti, nad pesevad oma trussikuid hotelli veekeetjas.

Üks mees uuris Twitteris, kui paljud inimesed seda on proovinud. Tema ise olevat sellisest asjast kuulnud oma sõbralt. Teistes Twitteri kasutajates tekitas see vastikust, vahendab Huffington Post.

Kui keegi selles kahtles, siis doktor Heather Hendrickson kinnitab, et oma aluspesu keetmine veekeetjas on halb idee. Ta selgitas, et keetmine tapab küll enamik baktereid, aga see ei tapa kõiki mikroorganisme.

Tõenäoliselt ei juhtu küll sinuga midagi hullu, aga doktor Hendricksoni sõnul on selline teguviis igal juhul «väga, väga, väga rõve.»

Selline asjaolu rikkus hotellis tee joomise tõenäoliselt meie kõigi jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles