Mis häirib reisijaid lendamise juures kõige rohkem?

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scott Griessel / Scanpix

Hiljuti läbiviidud uuringus selgitati välja, millised tegurid häirivad inimesi lendamise juures kõige rohkem. Lisaks toodi esile ka sõidujagamisteenuse ja ühistranspordiga seonduvad negatiivsed asjaolud.

Genfare viisi hiljuti läbi uuringu selgitamaks välja, millised asjaolud on lendamise ning sõidujagamisteenuse ja ühistranspordi kasutamise juures kõige tüütumad. Küsitluses ütles oma sõna sekka 2000 ameeriklast, kes kasutavad lennutransporti vähemalt kaks korda aastas, vahendab TravelPulse.

Lendamise puhul osutus ülekaalukalt kõige tüütumaks teguriks istmete nügimine, mille poolt hääletas tervelt 57% küsitletutest. Lennureisijaid häirivad ka nutvad lapsed, inimeste kehalõhnad, jutukad kaasreisijad ja lapsevanemad, kes oma võsukestele tähelepanu ei pööra.

Uuriti ka teisi lennutranspordiga seonduvaid tahke ning selgitati välja mitu huvitavat asjaolu. Näiteks selgus, et keskmiselt kulub kolm tundi, enne kui lennureis muutub reisija jaoks ebamugavaks. Lisaks tõi 33% vastanutest välja, et lendamine on hea võimalus uute tutvuste sõlmimiseks. Intiimseid hetki oli lennukis nautinud aga vaid 12% küsitletutest.

Ühistranspordi kasutamisel häirivad inimesi aga kõige rohkem kaasreisijate valjuhäälsed telefonikõned, sõidujagamisteenuse puhul on ebameeldivamaiks asjaoluks autojuhi agressiivne sõidustiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles