Vaata, millise pehme mänguasjaga ei lubanud turvatöötajad väikest poissi lennukisse

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Viieaastaselt poisilt konfiskeeriti lennujaamas pehme mänguasi, mis tegi lapse väga õnnetuks. Mänguasi oli hiljutine sünnipäevakink vanaemalt, kuid Johannesburgi lennujaamas jäi ta sellest ilma.

Selleks pehmeks mänguasjaks oli püüton. Lapse ema Nicole Fritz kirjutas Twitteris, et lennujaama turvatöötajate sõnul on tegemist püütoni reaalse koopiaga ning seetõttu ei tohi sellega lennuki pardale minna. Naine lisas mänguasjast ka pildi ning küsis inimestelt, kas nende arvates meenutab see päris madu.

Hiljem selgitas naine Sunday Timesile, et poiss kandis turvakontrolli läbides mänguasja ümber kaela. Siis tekkis olukord, kus turvamees ei lubanud teda sellega edasi. «Me olime segaduses, ega suutnud seda uskuda. Tegemist ei ole kummist maoga, vaid pehme mänguasjaga.»

Naise sõnul inimesed nende ümber isegi naersid, sest mitte keegi ei pidanud seda päris püütoniks, vahendab Msn.

Lennujaam pani nad valiku ette: kas mänguasi läheb registreeritud pagasisse või see konfiskeeritakse. Naise sõnul ei olnud neil väravani jõudmiseks enam nii palju aega, et saaks tegeleda selle pehme mao teise pagasisse registreerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles