Maailmaränduri päevik: katsumusterohke retk Panama pealinna

, Maailmarändur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Risto Prii

Hommikul jätkasime oma teekonda Panamá suunas. Rattamatka algusest oli mööda saamas täpselt üks aasta ja plaan oli selleks ajaks pealinna kohale jõuda. Nii lihtsalt see aga ei läinud, sest tagumine käiguvahetaja otsustas äkitselt otsad anda ja ennast kodaratesse kerida, kirjutab jalgrattaga ümber maailma rändav Risto Prii.

Oli tore vahelduseks jälle kohalike juures ööbida ja nende eluga tutvuda. Natuke enne pimedat jõudsime Alexi juurde ja panime ta aias telgi püsti. Olime jällegi jõudnud Vaikse ookeani kaldale ja mööda rannikut meie edasine teekond ka kulges.

Ookeani ääres on alati tore sõita, kuigi kohalikud hoiatasid meid üleujutuste eest. Nimelt oli mõni päev tagasi maantee suletud olnud ja läbipääs seetõttu võimatu. Siiski otsustasime riskida ja vältida mägedest minevat Pan-Ameerika kiirteed, mis kulgeb läbi pealinna San José ja pidavat väga tiheda liiklusega olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles