Aplaus: teie ees on kümme maailma parimat lennufirmat

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phil Noble / Reuters / Scanpix

Viimase 12 kuu jooksul on Singapore Airlines tõestanud, et väärib maailma parima lennufirma tiitlit. Esikolmikusse kuuluvad ka Air New Zealand ja Qantas.

Austraalia reitinguagentuuri AirlineRatings hinnangul on Singapore Airlines aasta parim lennufirma. Singapore Airlinesi jaoks on 2018. aasta tõepoolest erakordne olnud: alles ju alustati maailma pikima lennu pakkumisega Singapuri-New Yorgi liinil.

Singapore Airlines tõukas sellega troonilt lennufirma Air New Zealandi, mis on viimased viis aastat edetabeli liidrikohta hoidnud. Reitinguagentuur tõdes, et konkurents esikohale oli siiski äärmiselt tihe.

Lennufirmade reastamisel võeti lisaks rahvusvahelistele audititele arvesse ka lennumasinate vanust, reisijate arvustusi, ettevõtte kasumlikkust, investeeringute reitinguid ja tootepakkumisi. Singapore Airlines tõusis esile enamikus kategooriates.

TOP 10 lennufirmat:

1. Singapore Airlines

2. Air New Zealand

3. Qantas

4. Qatar Airways

5. Virgin Australia

6. Emirates

7. All Nippon Airways

8. EVA Air

9. Cathay Pacific Airways

10. Japan Airlines

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles