Hertsoginna Kate keeldus äiapapa Charlesiga koos puhkusele minemast

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Charles
Kate ja Charles Foto: John Stillwell / AP/Scanpix

On ammu sosistatud, et prints Charles pole just oma poegade Williami ja Harryga kõige lähedasem. Nii et on mõistetav, miks William ei hüppa rõõmust võimaluse üle isaga kauem aega veeta.

Kuuldavasti keeldusidki Kate ja William Charlesiga koos puhkusele sõitmast, kuid Mail Online annab teada, et noorem poeg astus innukalt vanema venna asemele ning Harry ja Meghan lähevad hoopis ise Charlesiga reisile.

Charles võttis Harry ja Meghani vastu Mey lossis Caithnessis ning oli kuningapere asjatundjate sõnul rõõmust roosa, et paar oli nõus Šotimaale sõitma.

«On tõsi, et Meghan on Charlesi ja Harryt omavahel lähendanud,» ütles allikas väljaandele. «Charles on õnnelik uue minia üle.»

Seega saab vaid rõõmustada, et Charles ei pea nüüd nädalate kaupa üksinda Šotimaal olema. Paistab ka, et tänu keerulistele perekondadele on Charles ja Meghan leidnud ühise keele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles