Ryanair vallandas põrandal maganud töötajad (3)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Kuus Ryanari töötajat, kes levitasid möödunud kuul fotot, millel on näha neid Hispaania lennujaamas põrandal magamas, on lahti lastud.

Ryanairi töötajad said lennufirma peale pahaseks, kui pidid tormi tõttu mõned tunnid Malaga lennujaamas ootama. Nende sõnul ei leitud meeskonnale hotellitube ja nad pidid magama põrandal. Ryanair kinnitas aga algusest peale, et foto oli lavastatud.

BBC vahendab, et töötajad on nüüdseks ebaväärika käitumise tõttu vallandatud. Hoolimata tormi tõttu lõksu jäämisest ja tekkinud pingetest kinnitas Ryanairi esindaja, et mitte ühtegi töötajat ei sunnitud põrandal magama. «Meeskond veetis lühikese aja selles ruumis, enne kui nad VIP lounge’i suunati,» ütles firma pärast seda, kui foto internetis kulutulena levima hakkas. «Nad lendasid järgmisel päeval tagasi Portosse.»

Ryanair kinnitas teisipäeval, et töötajad on vallandatud, kuna foto kahjustas lennufirma mainet ning töötajatega tekkis foto tõttu usalduskriis.

Loe vahejuhtumist rohkem siit!

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles