Kas eralennukiga lendamine ei olegi enam ainult kauge unistus?

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennukid Weeze lennujaamas
Ryanairi lennukid Weeze lennujaamas Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS

Eralennukiga lendamine on paljude unistus, aga vähesed teavad, et tänu Ryanairile ei ole see tegelikult nii kättesaamatu unistus kui oled ehk siiani arvanud.

Lennufirma rendib välja 60kohalist lennukit, mille eest tuleb tasuda 5017 eurot tunnis. Tegemist ei ole ehk nii hea diiliga nagu tavaline odavlennufirma poolt pakutav lennupilet, aga kui lennuki kõik kohad on täidetud, siis tuleb inimese hinnaks 84 eurot tunnis. Tegemist polegi ehk nii kõrge hinnaga, kui arvestada, et tegemist on siiski eralennukiga?

Hinnas sees on reisijatel ka pagas ja võimalus valida endale sobiv istekoht. Lõõgastumist võimaldavad laiad nahkistmed.

Lennufirma koduleht ütleb, et see on ideaalne variant näiteks sporditiimidele, firmadele ja teistele suurtele koos reisivatele gruppidele.

Lennuk on seest kohandatud lennufirmale vastavalt ning kodulehe andmeil pakutakse luksust ja mugavust. Samuti on ka väljast aru saada, et tegemist on Ryanairi lennukiga.

Lennukis on stjuardessid, kes teenindavad reisijaid nende kohtadelt – ning jah, serveeritav toit on kergelt peenem kui tavalistes Ryanairi lennukites. Ometigi ei ole toit hinna sees ja selle eest tuleb lisaks maksta. Komplekt, mille sees on alkohoolsed joogid, maitsvad kuumad söögid ja lisaks puuviljad, maksab 45 eurot reisija kohta. Veidi tagasihoidlikum komplekt maksab 25 eurot, kirjutab The Sun.

Kasutatava lennukiga on võimalik järjest lennata kuni kuus tundi. Seega päris Ameerikasse sellega Eestist ei lenda, aga Euroopa siseselt küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles