Tallinna ja Tartu liinide lennukite salongid saavad uue moodsa sisekujunduse

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Finnair

Finnair uuendab järgmisel suvel regionaallendudel ATR-tüüpi lennukite salongi ning hakkab 2021. aastast pikamaalendudel pakkuma Premium Economy paketti, mis teeb turistiklassis reisimise veel mugavamaks.

Finnairi ATR 72 tüüpi lennukid teenindavad nii Tallinna kui Tartu liine. ATR-tüüpi lennukid on kasutusel ka teistes Balti riikides, Soome siselendudel ning rahvusvahelistel lendudel Läänemere piirkonnas. Neid liine teenindab Finnairi partnerina regionaalne lennufirma Norra (Nordic Regional Airlines).

Lennukisalongi uuendamine toob värske sisekujunduse, samuti vahetuvad istmed ja vaibad. Esimene uue sisustusega ATR-tüüpi lennuk peaks liinile jõudma 2019. aasta suvel ning 2020. aasta esimeseks kvartaliks on uuenduskuuri läbinud kõik 12 lennukit.

«Soovime pakkuda Euroopa lähilendudel Finnairi klientidele värsket põhjamaist lennuelamust. Regionaallennud on oluline osa Finnairi võrgustikust - igal aastal toimub üle 30 000 ATR-lennu,» lausus Finnairi kliendikogemuse asepresident Piia Karhu.

2021. aastast hakkab Finnair pikematel rahvusvahelistel lendudel pakkuma ka uut Premium Economy paketti. Eraldi sektsioonis Premium teenindusklass tähendab võrreldes turistiklassiga rohkem jalaruumi, lisamugavusi ja eraldi teenuseid. 

«Trend liigub selles suunas, et reisijad otsivad aina mugavamat ja kvaliteetsemat reisikogemust. Võttes arvesse klientide soove Finnairi põhiturgudel, vastab uus Premium Economy klass nii puhkusereisijate kui äriklientide ootustele,» lisas Karhu. 

Finnair tuleb pikamaalendudel Premium Economy teenindusklassiga välja 2020. aasta neljandas kvartalis ja 2022. aasta lõpuks uueneb kogu lennukipark. Salongikujunduse, teeninduskontseptsiooni ja turundusstrateegia täpsemad detailid on väljatöötamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles