Finnair avab liinid kolme uude põnevasse sihtkohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porto
Porto Foto: Ivan Tykhyi / PantherMedia / Scanpix

Finnair täiendas suvepuhkuse lennusihtkohtade valikut, avades 2019. aasta tipphooajaks kolm uut lennuliini Portosse, Bolognasse ja Bordeaux'sse. Lisaks suurendab Finnair järgmisel suvel lendude arvu populaarsematesse Euroopa sihtkohtadesse.

«Uute lennuliinidega avaneb Eesti klientidele parem puhkusevõimaluste valik, reisides Portugalis, Itaalias ja Prantsusmaal kas uutesse sihtkohtadesse või kombineerituna juba olemasolevate marsruutidega Lissaboni, Milanosse, Roomasse ja Pariisi.

Kolmel linnal ning neid ümbritsevatel piirkondadel on reisihuvilistele palju pakkuda. Olen kindel, et need lennud koguvad populaarsust ka toiduentusiastide seas, kuna kõik kolm regiooni on suurepärased gastronoomia- ja veinipiirkonnad,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja. 

Finnair lendab Bolognasse Itaalias 10. aprillist 18. oktoobrini kuni kolm korda nädalas. Bologna on tuntud eeskätt oma gastronoomia ja veinikultuuri poolest. Lisaks on linn mugav värav teistesse Itaalia sihtkohtadesse. Mõned lennuajad pakuvad häid jätkuühendusi klientidele, kes reisivad Finnairiga Aasia vahet.

Bordeaux'sse Prantsusmaal lendab Finnair 11. maist 14. septembrini kuni kaks korda nädalas. Maailma veinipealinnana tuntud Bordeaux on kuulus nii oma toidu ja veini kui ka ajaloolise linnakeskuse tõttu, mis on kantud UNESCO maailmapärandi nimekirja.

Finnair lendab 21. juunist 12. augustini Portosse Portugalis kuni kaks korda nädalas. Portugali põhjaosas asuv rannikulinn Porto on riigi suuruselt teine linn ja kuulus portveini kodu. See uus lennusihtkoht täiendab 2018. aastal edukalt avatud Finnairi Lissaboni lennuliini.

Kõiki kolme uut lennusihtkohta teenindab Airbus A319 lennuk. 

Finnair suurendab järgmisel suvel lendude arvu ka populaarsematesse Euroopa puhkusesihtkohtadesse.

Suvisel tipphooajal tuleb graafikusse iganädalane lisalend Gazipaşa lennujaama Alanyas, Palma de Mallorcasse, Spliti ja Tel Avivi. Lisaks hakkab Finnair 24. aprillist 23. oktoobrini kolmapäeviti tegema lisalende Helsingi-Ivalo-Kittilä vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles