Turule tuleb maailma esimene õllelennuk

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: GULSHAN KHAN / AFP/Scanpix

Maailma esimese õllehotelli DogHouse rajajad plaanivad nüüd välja tulla «õllelennukiga».

Õlletootja BrewDog kavatseb 2019. aasta veebruarist alustada õllelendudega, mis tähendab seda, et reisijad saavad lennukis juua piiramatus koguses vaadiõlut, kirjutas Travel+Leisure.

Esimene õllelend toimub 21. veebruaril ning kui nõudlus on piisavalt suur, hakkavad nad toimuma regulaarselt Londoni ja Ohios Columbuses asuva DogHouse'i hotelli vahel. 

Lende hakkab opereerima Boeing 767 lennuk ning seal lennul saab maitsta õlletootja erinevaid piiratud koguses õlusid. BrewDog on tootnud mitmeid eriõlusid, mille maitsetes on arvestatud kõrgel õhus olemise maitsemeelte muutumisega.Samuti saavad reisijad nautida õluga kokkusobivaid toite.

Lisaks sellele saab iga reisija enne maandumist unemaski ja teki, et nautida nelja päevast õllehotellis viibimist. Pärast seda lennutatakse reisija tagasi Londonisse.

BrewDogi õllehotellis on igas toas õllekraanid, samuti on minikülmikud täis erinevaid õlusid ning hotelli spaas saab nautida meeldivaid õllehoolitsusi.

Columbuses viibides viiakse külalised BrewDogi pruulikotta ning õllemuuseumisse ning pärast seda kohalike õlletootjate ekskursioonile ning restoranidesse ja baaridesse.

Edasi-tagasi lend 21.-25. veebruaril on saadaval vaid neile, kes on Equity Punki liikmed ehk valmis ostma vähemalt 50 dollarise (ligi 44 eurot) osaluse ettevõttes. Õllelend koos ekskursioonide ja majutusega maksab kokku 1414 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles