Wizz Airi lennule tehti pommiähvardus

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wizz Airi lennuk.
Wizz Airi lennuk. Foto: Caro / Sorge / Scanpix

Eile tehti Gruusiast Poola suundunud Wizz Airi lennukile pommiähvardus, mistõttu otsutasid piloodid Rumeenias hädamaandumise teha.

Kutaisist Varssavi suundunud lend hädamaandus Bukarestis, kuna lennukile tehti pommiähvardus, kirjutas Daily Mail.

Pommiähvarduse tegija helistas Kutaisi lennujaama ning tegemist oli naisega, kes jagas lennujaama esindaja sõnul «väga täpseid detaile».

Lennukis olnud 173 reisijat evakueeriti Bukarestis turvaliselt ning ametivõimud otsisid lennuki ning kogu lennukis olnud pagasi läbi.

«Wizz Airi lend W6 1576 Kutaisist Varssavisse pidi Kutaisi lennujaama tehtud kahtlase telefonikõne tõttu suunduma hoopis Bukaresti,» selgitas Wizz Airi esindaja. 

Lennuki meeskond järgis sellises olukorras ettenähtud protseduure ning lennuk maandus ilma vahejuhtumiteta Bukarestis. «Kõik reisijad ja meeskond evakueeriti turvaliselt,» kinnitas esindaja.

Esindaja sõnul on turvalisus Wizz Airi esmane prioriteet ning lennufirmas kehtib nulltolerants ükskõik millisele püüdlusele turvalisust ohtu seada. «Hetkel on see juhtum politsei hallata,» lisas ta.

Wizz Air on Ungari odavlennufirma, mis lendab peamiselt Euroopas, aga ka Põhja-Aafrika ning Lähis-Ida riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles