Draama õhus: Meghani ja Harry lennuk pidi maandumise katkestama

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan ja Harry lahkuvad Tonga Fua'amotu rahvusvahelisest lennujaamast. Veel ei tea nad, et sihtkohta jõudmisega tuleb raskusi.
Meghan ja Harry lahkuvad Tonga Fua'amotu rahvusvahelisest lennujaamast. Veel ei tea nad, et sihtkohta jõudmisega tuleb raskusi. Foto: Phil Noble / PA Wire/PA Images/Scanpix

Täna olid Sussexi hertsogi ja hertsoginna lennuki pardal pinevad hetked, kui nende tšarterlennuk, mis pidi maanduma Sydneys, otsa ringi keeras.

Qantase kuninglik tšarter valmistus maandumiseks, kuid ohutuse kaalutlustel maandumisest loobuti.

Meghan ja Harry istusid lennuki äriklassis ning nende kuninglik saatjaskond ja kaasa reisivad ajakirjanikud olid samuti pardal.

Kapten Nigel Rosseri sõnul oli tegemist «möödalasuga», kuna maandumisrajal oli teine lennuk, mis ei suutnud piisavalt kiiresti eest ära liikuda. «Me võtsime vastu otsuse maandumise katkestada,» ütles kapten Rosser. Otsuse tõttu hilines ka kuningliku paari saabumine Tongalt Sydneysse, vahendab Evening Standard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles