Video: reisijal õnnestus lennuki liikumise pealt hädaväljapääsu uks avada

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Konstantin Yolshin / PantherMedia / Scanpix

Cancuni lennujaamas leidis Frontier Airlinesi lennul aset vahejuhtum, kus reisija avas enne õhkutõusu lennuväljal ruleerinud lennuki hädaväljapääsu ukse ja hädaabiliugtee ning üritas lennukist väljuda.

Lennuk ruleeris lennuväljal ning oli just suundumas õhkutõusu rajale, kui üks reisijatest avas hädaväljapääsu ukse ning kavatses hädaabiliugtee kaudu väljuda, kirjutas news.com.au.

Vahejuhtum leidis aset Mehhiko linnast Cancunist Ameerika Ühendriiki St. Louis'i suundunud lennul. 

«Me olime esimeses reas ning mees meie taga hakkas oksendama,» selgitas üks lennukis olnud kaasreisijatest Andy Karandzieff. Ta kirjeldas, et mees tõusis paanikas oma istmelt püsti ning hakkas kokpiti uksele taguma, mille peale lennusaatjad sundisid ta tagasi istuma. 

Haige reisija tõusis uuesti oma istmelt püsti ning suundus seekord otsejoones avariiväljapääsu poole. Kuna lennuk polnud veel õhus, õnnestus tal see ka kerge vaevaga avada, mistõttu avanes ka kohe hädaliugtee.

Meest läksid peatama nii salongipersonal kui ka teised reisijad. Üks reisijatest filmis kogu segaduse ka üles ning filmilindil on näha, kuidas mitmed inimesed üritavad meest peatada.

«Jumal tänatud nende vaprate meeste ja naiste eest, kes hoidsid teda lennukis, muidu oleks lennuki mootor ta kindlasti sisse imenud,» kirjutas ülesvõtte teinud reisija Kathleen Ingman.

Pärast sellist vahejuhtumit jäi lend loomulikult pooleli ning politsei viis reisija minema. Hiljem viidi ta edasi haiglasse.

Frontier Airlinesi esindaja kinnitas, et selline vahejuhtu leidis aset ning reisijad suunati edasi kas järgmistele lendudele või ööseks hotelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles