Lennuk sõitis otsa lennurajale hüpanud kitsele

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: VASILY FEDOSENKO / REUTERS/Scanpix

Teisipäeval pidi American Eagle'i lennuk õhkutõusu katkestama, kuna rajale hüppas ette kits.

Lennuk 43 reisijaga pardal oli õhku tõusmas Pennsylvanias asuvast Willamsporti lennujaamast, kui keset kiirendamist kits lennuki rataste alla jäi, kirjutas Airlive.net.

Mitte ükski reisijatest viga ei saanud ning kõik suunati ümber kas hilisemale lennule või tehti muud ümberkorraldused sihtkohta jõudmiseks.

Lennujaama tegevjuht Thomas J. Harti kinnitas, et Embraer 145 tüüpi lennuk läks kell 6 hommikul rajale, kuid põrkas siis kitsega kokku.

Visuaalsel vaatlusel tundus, et lennuk on saanud vaid väiksemaid kriimustusi, kuid American Airlinesi esindaja sõnul viiakse lennuk siiski igaks juhuks põhjalikku tehnilisse kontrolli enne uuesti lendama saatmist.

Kits hukkus koheselt kokkupõrkel lennukiga. Metsloom oli Harti sõnul tõenäoliselt üle lennuvälja piirava aia hüpanud. Selles lennujaamas polnud juba aastaid keegi ühtegi kitse näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles