10 kuulsust, keda on lennukist välja visatud

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SARA STRANDLUND / XP / TT / EXPRESSEN/ Scanpix

Hollywoodi kuulsustel võib ikka aeg-ajalt tekkida tunne, et neile on justkui kõik lubatud. Siin on kümme kuulsust, keda aga lennukisse ei lubatud, või kes sobimatu käitumise tõttu suisa välja visati.

Tara Reid

Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS/ Scanpix

Koeraga reisinud Tara Reidi sõnul nõudis lennusaatja, et naine paneks koera pea kohal olevasse kappi. Reidi arvates oli tegemist absurdse nõudmisega, kuna loomake ei saaks seal hingata. Teiste allikate väitel olevat lennusaatja palunud aga lihtsalt, et naine paneks koera puuri pea kohal olevasse kappi, jättes koera endale lennu ajaks sülle. Kuna Reid ei allunud korraldustele ning käitus ebaviisakalt, otsustasid Delta töötajad, et ta ei sobi lendama.

Kate Moss

Foto: Jonathan Short / AP/ Scanpix

2015. aastal visati Kate Moss lennukist välja, kuna ta tekitas draama, kui talle alkoholi ei antud. Pealtnägijate sõnul kutsus ta lennukist väljudes pilooti «lihtsaks l***iks».

Jonathan Rhys Meyers

Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/ Scanpix

2010. aastal oli Jonathan Rhys Meyers käitunud United Airlinesi äriklassi sisenedes riiakalt, mistõttu ei lubatud teda lennule. 2017. aastal pidasid Dublini lennujaama turvamehed Meyersi kinni, kuna ta koperdas purjuspäi ringi. Selle aasta juunis sattus ta taas probleemidesse, kui ta üritas lennukis olles e-sigaretti suitsetada ning karjus oma naise peale. Pärast seda otsustas mees lõpuks oma probleemile abi otsida.

Courtney Love

Foto: VALERIE MACON / AFP/ Scanpix

Courtney Love sattus 2003. aastal pahandustesse, kui ta ei nõustunud oma turvavööd kinnitama. Ta visati London Heathrow lennujaamas lennukist välja ning anti politseile üle.

Naomi Campbell

Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP/ Scanpix

2008. aastal vihastas Naomi Campbell kui ta avastas, et tema pagas on teise kohta ümber tõstetud. Kuna Campbell ei nõustunud enam lennukist lahkuma, viskasid turvatöötajad ta jõuga välja, samal ajal kui naine ametnikke lõi ja nende peale sülitas.

David Hasselhoff

Foto: SARA STRANDLUND / XP / TT / EXPRESSEN/ Scanpix

2006. aastal ei lubatud David Hasselhoffi British Airwaysi lennule, sest ta oli olnud purupurjus. Kell oli seitse hommikul.

Fergie

Foto: Joel Ryan / AP/ Scanpix

Oma karjääri tipuajal Black Eyed Peasi bändis pidutses naine nii korralikult, et jõudis lennukisse täiesti purjakil. Kuna ta ilmselgelt koperdas, ei lubatud teda lennukisse.

Amanda Bynes

Foto: Rights Managed / MORGAN CREEK PRODUCTIONS/ / Scanpix

2013. aastal ei lubatud Amanda Bynesi eralennukile, kuna tal ei olnud kaasas isikut tõendavat dokumenti. Naine pakkus piloodile välja, et ta võiks teda identiteedi tuvastamiseks google'ist otsida. 

Billie Joe Armstrong

Foto: Richard Gray / EMPICS Entertainment/ Scanpix

Billie Joe Armstrong oli 2011. aastal San Fransisco lennujaamas valmis lendama. Lennusaatja palus tal aga oma poolel tagumikul rippuvad püksid üles tõmmata või lahkuda. Armstrong keeldus pükse üles tõmbamast ning lendas järgmise lennuga.

Snoop Dogg

Foto: Joe Scarnici / AFP/ Scanpix

2006. aastal ei lubatud Snoop Doggi koos tema meeskonnaga lennujaama VIP lounge'i, mille peale seltskond hakkas turvatöötajatega kaklema ning alkoholipudeleid loopima. Terve seltskond vahistati ning Snoop Dogg vabastati hiljem kautsjoni vastu.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles