Üllatav ese, milleta Meghan Markle kunagi reisile ei lähe

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Reisile minnes on pea kõigil oma lemmikese, mis alati pagasisse kaasa pakitakse. Olgu selleks siis kaelapadi, huulepalsam või mõni muu mugavusasjake. Ese, mille Meghan Markle alati kaasa võtab on aga tõeliselt praktiline.

Meghan Markle ütles oma hiljutises intervjuus ajakirjale Allure, et pakib reisile minnes alati kaasa teepuuõli, kirjutas news.com.au.

«See üks asi, milleta ma reisil olles hakkama ei saa, on väike purgike teepuuõli,» sõnas Markle, kelle ema Doria Ragland on muuhulgas töötanud reisibüroos.

«See ei ole küll kõige glamuursem ese, aga lõikehaava, sääsehammustuse ja väikse vistriku või ükskõik mille sellise jaoks on see minu kõige-ravim,» selgitas ta.

Markle sõnul on teepuuõli soodne ning selle purgike on käsipagasi jaoks piisavalt väike, mistõttu võtab ta selle kaasa igale poole, kuhu ta ka ei läheks.

Teepuuõli pärineb Austraaliast ning seda määritakse nahale punetuse, putukahammustuste ja väikeste lõikehaavade puhul. Lisaks sellele on õli antiseptiline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles