Maailmarändur «Reisikajas»: jäin uskumatu loodusega -stan riikidesse kogemata 9 kuuks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikajas» räägib maailmarändur Madle Timm oma reisikirest, mis teda ikka ja jälle teele sunnib. Pikemalt jutustab Madle aga oma hiljutisest reisist Usbekistani, Kõrgõzstani ja Kasahstani, kuhu üksinda reisiv neiu jäi oluliselt pikemaks, kui esialgu plaanitud oli.

«Ma üldiselt üritan valida piirkonda, kus pole väga palju horde ja millest inimesed ei tea või mille kohta inimestel on hirmud, et kas see on ikka turvaline. Mõnes mõttes ma tahan ka purustada neid stereotüüpe, et seal ei ole turvaline reisida. Käisin, olin üheksa kuud üksi naisena seal ja võin öelda, et võib minna küll, ei olnud midagi hullu!» räägib Madle särtsakalt.

Tema sõnul on stan riikidest arhitektuuri poolest küll kauneim Usbekistan, kuid temale avaldas kõige rohkem muljet imepärase loodusega Kõrgõzstan. 

Kuula saatest, kuidas Madle jurtaelu proovis ja mägedes matkas ning mida peaks nendesse riikidesse reisides silmas pidama.

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles