Värskelt avatud lennujaama reisijate sild varises kokku, üks inimene sai viga

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/ @pkclusterupdate

Täna kukkus Pakistani pealinna Islamabadi lennujaamas kokku reisijate sild, läbi mille reisijad terminalist lennukisse saavad. 

Hetkel pole teada, miks õnnetus aset leidis, kirjutas Airlive.net. Sild varises Pakistani väljaande Tribune andmetel kokku pärast seda, kui Gulf Airlinesi lennuk sellest eemalduma hakkas. Kõik reisijad olid juba lennukis, mis oli teel Islamabadist Bahraini.

Sel hetkel oli veel sillal üks lennujaama töötajatest, kes sai kokku varisenud silla alla jäädes viga ning viidi haiglasse.

Mitmed inimesed on sotsiaalmeedias juba arvamust avaldanud, et õnnetus juhtus, kuna uue lennujaamaa valmis saamisega kiirustati ning tööd tehti rutakalt.

Selle aasta maikuus avatud lennujaam on Y- kujuline ning seal on 15 reisijate silda, reisijatesõbralik terminal, kaks lennurada ning kolm ruleerimisrada ning võimekus vastu võtta ka kahekorruselist A380 lennukit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles