Kruiisireisijad nõudsid pidutsejate ja paljaste naiste tõttu raha tagasi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Mitmeid austraallastest perekondi ärritas kruiisilaeval Voyager of the Seas, et laeva võtsid üle konverentsilt tulnud pidutsejad koos Playboy jänesekostüüme kandvate naistega. Laevafirma maksis perekondadele reisiraha tagasi.

Ligi 1300 India tubakafirma Kamla Pasand töötajat pidasid kruiisilaeval konverentsi, mis päädis õhtuste burleskipidudega. See aga ei meeldinud sugugi teistele reisijatele pardal, kirjutas news.com.au.

Konverentsituristid võtsid üle basseinideki, baarid ja restoranid, mistõttu ei saanud ülejäänud reisijad laevamõnudest osa võtta.

Lisaks sellele olid neil pardal kaasas paljastavas riietuses burleskitantsijad ja Playboy jäneseks riietunud naised, kellega koos pidutseti avalikel aladel.

«See oli nagu üks suur poissmeestepidu - poissmeesteõhtu 1200 inimesele,» selgitas üks kruiisilaeva reisijatest Cassandra Riini. Ta lisas, et mõned mehed filmisid tema tütart ja tema sõbrannasid oma telefonidega.

Riini sõnul on kogu reisi raske unustada, kuna nad olid 24 tundi päevas pidevalt nende meestega pardal ning põgeneda polnud kuhugi.

Teine reisija Christine Weyling sõnas, et kruiisifirma Royal Caribbean oleks pidanud reisijaid hoiatama, et sedavõrd suur grupp saab olema nende reisil samal ajal laevas.

«See oli hullumeelne.. napid Playboy jänku riietused, see on siiski peredele suunatud laev,» kirjeldas Weyling.

Kruiisifirma vaatas reisijate kaebused üle ning maksis kõigile soovijatele kogu raha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles