Reisija hakkas lennuki vahekäigus lõuatõmbeid tegema, piloodid tegid hädamaandumise

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Benis Arapovic / PantherMedia / Scanpix

Esmaspäeval pidi Phoenixist Bostonisse suundunud lend Kansases hädamaandumise tegema, kuna lõuatõmbeid teinud reisija ei kuuletunud lennusaatjate korraldustele.

Korraldustele mitte allunud mees reisisi American Airlinesi lennukis koos oma kaaslase ja kahe koeraga, kirjutas Travel+Leisure.

Kaasreisija sõnul toetus mees pea kohal olevate pagasikappide peale ning üks teine reisija küsis, «mida sa plaanid teha, lõuatõmbeid?». Seepeale olevatki mees hakanud kõigi reisijate silme all lõuatõmbeid tegema ning samal ajal tellis veel endale ka alkoholi.

Salongipersonal palus mehel korduvalt lõuatõmbamine jätta ning maha istuda, kuid mees keeldus ning jätkas oma spordiga.

«Lennusaatja palus tal võib-olla kolm või neli korda maha istuda, aga ta keeldus istumast,» sõnas üks lennukis olnud reisijatest ning lisas, et seejärel hakkas mees lennusaatjat kõikvõimalikul viisil solvama.

Piloodid otsustasid seepeale Kansas City lennujaamas hädamaandumise teha ning korrakaitsjad eskortisid mehe lennukist välja. 

American Airlinesi esindaja kinnitas, et selline vahejuhtum leidis aset 90 minutit pärast õhkutõusu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles