Selle sügise 6 põnevamat puhkusesihtkohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvid Nairobi taustal
Lõvid Nairobi taustal Foto: Philippe Demande / PantherMedia / Scanpix

Sügise tulekuga on eestlaste seas kombeks sõita kas Kreekasse, Egiptusesse või Küprosele suve pikendama. Miks mitte aga kaaluda veidi teistsuguseid sihtkohti, mis mujal Euroopas on populaarsust kogumas?

Business Insider pani kokku nimekirja põnevamatest puhkusesihtkohtadest, mis on populaarsust kogumas just sel sügisel.

Beirut, Liibanon

Foto: Sofia Lambrianidou / PantherMedia / Scanpix

Beiruti teiseks hüüdnimeks on «Lähis-Ida Pariis» oma prantsuse stiilis arhitektuuri ning elava toidukultuuri pärast. Ühe vanima inimasustuse tekke paigana on Beirut eriti hea sihtkoht ajaloohuvilistele.  

Tel Aviv, Iisrael

Tel Aviv
Tel Aviv Foto: Rostislav Glinsky / PantherMedia / Scanpix

Elava atmosfääriga Tel Avivis saab nautida nii rannapuhkust, rikkalikke muuseume kui ka maailma parimat falafeli ja loomulikult hummust.

Casablanca, Maroko

Foto: Anna Opoleva / PantherMedia / Scanpix

Maroko on üldiselt reisijate seas üha populaarsem sihtkoht, kuid Casablancasse uued Parc de la Ligue Arabe ja Grande Theatre de Casablanca teevad sellest koha, mida peaks külastama just nüüd. Naudi mauride kaunist arhitektuuri ning avasta idamaiseid vürtsiturgusid.

Nairobi, Keenia

Lõvid Nairobi taustal
Lõvid Nairobi taustal Foto: Philippe Demande / PantherMedia / Scanpix

Nairobi on tuntud innovaatilise tehnoloogiakeskusena, mistõttu kutsutakse linna tihti ka Silicon Valley sarnaselt Silicon Savannah'ks. Lisaks sellele on Nairobi suurepärane paik, kust minna safarile ja mere äärde ning nautida rikkalikku multietnilist toidukultuuri.

Mazatlán, Mehhiko

Mazatlan
Mazatlan Foto: Darryl Brooks / PantherMedia / Scanpix

See Mehhiko Vaikse ookeani kaldal asuv kuurortlinn on tuntud oma kaunite liivaste randade ning põneva ajaloo poolest. Mitmed Mazatláni 19. sajandist pärinevad hooned on taastatud ning seal asuvad nüüd nii toidukohad kui ka kunstigaleriid. Samuti on linnake tuntud oma vilka ööelu poolest.

Belize

Belize
Belize Foto: J Keith Howie / PantherMedia / Scanpix

Belize'i kaunid korallriffid on eriti populaarsed just snorgeldajate ja sukeldujate seas. Samuti asuvad seal iidsete maiade varemed. Belize on populaarne ka oma põneva köögi poolest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles