Ryanairi lennule hilinenud mees üritas lennukile järele joostes peale saada (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS/Scanpix

Neljapäeval leidis Dublini lennujaamas aset vahejuhtum, mis pärines justkui mõne Hollywoodi mängufilmi stsenaariumist. Liiga hilja väravasse jõudnud mees tormas turvatöötajatest mööda ning lootis juba liikuma hakanud lennukile joostes järele jõuda.

Amsterdami suundunud lennule hilinenud mees ei suutnud leppida, et on lennukist maha jäänud. Väravasse jõudes ning kuuldes, et teda lennule enam ei lubata, tormas mees nii kiiresti kui jalad võtsid õue asfaldile ning hakkas «Oodake!» karjudes lennuki poole jooksma, kirjutas news.com.au.

Paraku siiski juba õhkutõusuraja poole liikuma hakanud lennuk jooksvat meest nähes ei peatunud ning lennujaama turvatöötajad vahistasid päevakangelase.

Kuna lennul, kuhu mees oli üritanud jõuda, oli ka BBC ajakirjanik Declan Harvey, jõudis lugu kiiresti internetti.

«Mõni hetk varem prõmmis ta terminalis akendele ja oli palunud meeskonnal lennukit kinni hoida. Kuidagi suutis ta välja juba ruleeriva Ryanairi lennuki juurde pääseda. Kui politsei saabus, toimus rüselemine ja mees suruti asfaldile maha,» kirjeldas Harvey.

Dublini lennujaama esindaja sõnul oli probleemne reisija 20ndates mees, kes jõudis väravasse koos naisterahvaga. 

«Nad suhtlesid väravas Ryanairi töötajatega ning meessoost reisija ärritus,» kirjeldas esindaja. Mehe pidasid kinni esiti Ryanairi töötajad ning seejärel lennujaama politsei.

«Ta viidi lennujaama politseijaoskonda ja anti siis üle politseile,» lisas esindaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles