Suurepärane uudis! Wizz Air avab Tallinnast kaks uut liini (2)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wizz Airi lennuk
Wizz Airi lennuk Foto: Ramil Sitdikov / Sputnik/ Scanpix

Wizz Airi kodulehele on ilmunud Tallinnast lennates kaks uut sihtkohta, Ateena ja Budapest, kirjutab reisiportaal trip.ee

Kui vaadata Vikipeedias Tallinna Lennujaama kodulehele, siis on näha ka seal Wizz Airi uute sihtkohtadena Ateenat ja Budapesti.

Foto: Kuvatõmmis Wizz Air kodulehelt

Analoogse info leiab ka Wizz Airi kodulehelt, kus mõlemad sihtkohad on juba lisatud Tallinnast algavate lendude nimekirja, kuigi pole veel reaalselt broneeritavad.

Lendude algusaeg pole praegu veel selge, kuid eeldatavasti jääb see suvise lennuplaani jõustumise aega ehk millalgi pärast 2019. aasta märtsi.

Trip.ee prognoosi kohaselt hakkavad sooduskampaaniate parimad pakkumised edasi-tagasi lendudele olema 30–40 euro kandis. Mõlemad linnad on juba eestlaste seas armastatud ning kes pole veel sinna jõudnud, saab nii soodsate hindadega kahtlemata sinna reisimist lubada. 

Kahe uue liiniga oleks Wizzairil otselennud kokku nelja sihtkohta.

Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuhi Margot Holtsi sõnul ei saa lennujaam uudist enne kommenteerida, kui lennufirma on neile ametlikult kinnitanud, et hakkab lendama.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles