Maailma mõnusaim lennujaam? Osa terminalist asub rannas

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbados
Barbados Foto: Bill Bachmann/ ©The Image Works / TopFoto/ Scanpix

Lennujaamas ootamine on enamasti kurnav ja tüütu tegevus, kuid on üks lennujaam maailmas, kus ajaveetmise vastu ei ole tõenäoliselt kellelgi midagi. 

Barbadosel asuvas lennujaamas saab «aja surnuks löömine» hoopis uue tähenduse. Nimelt asub seal privaatne lounge, mis on mõeldud selleks, et reisijad saaksid nautida iga oma viimast hetke puhkusest, kirjutas Lonely Planet.

Virgin Holidaysi poolt avatud ala kannab nime Väljumiste rand ning tegemist on osaga Brownesi rannast. Lisaks rannamõnude nautimise võimalustele on seal ka õhukonditsioneeriga puhkeala, kvaliteetsed tualettruumid, dušid, WiFi ning rannabaar ja restoran. Lisaks sellele asub seal ka Virgin Atlanticu check-in-laud.

Kuna see osa terminalist asub kohe ranna kõrval, saavad Virgini kliendid kasutada rannatoole, päikesevarje, rannarätikuid ning spetsiaalset kotti, kuhu oma niisked ujumisriided enne lennukisse minekut pakkida. 

Virgin Holidaysi tootejuht Nicki Goldsmith selgitas, et nende arvates peaks puhkus olema nauding algusest lõpuni. 

«Me oleme töötanud selle nimel, et eemaldada oma klientide jaoks nii palju valupunkte kui võimalik. Departure Beach (väljumiste rand - eesti keeles) tervitab kliente ning tagasiside on juba olnud suurepärane – mitte keegi ei taha puhkust lühendada,» sõnas Goldsmith.

Enamik Barbadose majutusasutusi ja kruiisilaevu nõuavad klientidelt välja registreerimist enne keskpäeva, kuid suurem osa lende saarelt toimub alles hilisõhtul. Virgin Holidaysi andmetel põhjustas see paljudele reisijatele «kaotatud päeva,» kus nad olid sunnitud lennujaamas aega surnuks lööma, selle asemel, et veel rannamõnusid nautida.

Väljumiste ranna lounge'i kasutamine on tasuta kõigile Savannah ranna klientidele või neile, kelle kruiis lõpeb Barbadosel. Kõik teised Virgini reisijad saavad sissepääsu randa lisada oma broneeringule 28 euro eest (hind võib muutuda vastavalt saadavusele ja hooajale). Lisaks sellele on hinna sees transport hotellist ranna-alale ning kuna seal samas on ka check-in-laud, saavad reisijad mugavalt kõik lennujaama toimingud ranna-lounge'is korda saata.

Rohkem infot leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles