Maailma esimeses täielikult šokolaadist ehitatud majas saab ka ööbida (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Booking.com lehelt

Maiustustest tehtud majakesed tunduvad olevat küll muinasjuttude pärusmaa, kuid šokolaadikunstnik Jean-Luc Decluzeau otsustas selle reaalsuseks muuta ning ka külastajatele avada.

18 ruutmeetrise šokolaadimaja disainis ja ehitas täielikult tuntud šokolaadikunstnik Jean-Luc Decluzeau, kes kasutas selleks ligi poolteist tonni šokolaadi, kirjutas The Independent.

Foto: Kuvatõmmis Booking.com lehelt

Kõik maja seinad, katus, kapid, kell, tassid ning isegi raamatud ja laelamp on valmistatud täielikult šokolaadist. Hoovis asub aga šokolaadist lillepeenar ja valgest šokolaadist tehtud parditiik.

Šokolaadimajakeses öö veetmiseks tuleb teha broneering booking.com kaudu ning korraga saab seal ööbida neli inimest. Kuigi külastajaid manitsetakse maja ja sisustuselemente mitte sööma, ei tähenda see, et šokolaadimajas magusanälga peaks jääma. Igal sammul on külalistele jäetud maitsvaid maiustusi.

Šokolaadimaja asub Pariisis Cité de la Céramique aedades L’Orangerie Ephémère klaasmajas ning külastajad saavad lisaks ööbimisele osaleda ka šokolaadi valmistamise töötubades.

Foto: Kuvatõmmis Booking.com lehelt

Huvilised peavad aga kiirelt tegutsema, kuna majakeses saab ööbida vaid kahel ööl. Alates tänasest saab broneeringuid teha 5.oktoobri ööks ning 26. septembril Eesti aja järgi kell 7 hommikul algab broneerimine 6. oktoobri ööks. Arvestades majakese erilisust ei ole ka hind öö kohta krõbe, vaid 50€.

Pärast seda, kui õnnelikud külastajad on saanud šokolaadimajas ööbida, viiakse majake Pariisi šokolaadimuuseumisse väljapanekule.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles