Romantiline armastuseavaldus lennukis päädis lennusaatja vallandamisega

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: / ©The Image Works / TopFoto/ Scanpix

Pool tundi pärast China Eastern Airlinesi lennuki õhkutõusu laskus ühe lennusaatja noormees põlvele ning palus naise kätt. Nüüd selgus, et lennufirma otsustas seetõttu naise vallandada.

Päev, mis oleks pidanud olema hiinlanna jaoks üks kauneimaid tema elus, lõppes paraku töö kaotusega, kirjutas news.com.au.

30 minutit pärast lennuki õhkutõusu tegi ühe lennusaatja kaaslane naisele abieluettepaneku, millele naine sooja embusega jaatavalt vastas. Reisijad plaksutasid ja kõik tundusid olevat rõõmsad.

Abieluettepanek, mis levis internetis kulutulena, leidis aset küll juba maikuus, kuid alles nüüd selgus, et China Eastern Airlines otsustas seetõttu lennusaatja vallandada.

«Ma tõesti ei teadnud, et mu poiss-sõber plaanib mulle sellel lennul abieluettepaneku teha, aitäh, et olite mu tunnistajateks,» sõnas lennusaatja siis väljaandele Asia One.

Lennufirma hinnangul jättis naine aga abieluettepaneku ajal reisijate turvalisuse hooleta, mistõttu ta ka vallandati.

Lennufirma selgituskirjas seisis, et «eraviisiline romantiline käitumine põhjustas reisijate seas möllu» ning et see oli «äärmiselt vastutustundetu reisijate turvalisuse suhtes.»

Hiina sotsiaalmeedias on lennufirma otsus tekitanud vastakaid reaktsioone. Paljude arvates oli vallandamine ebainimlik, kuid mõned siiski nõustuvad, et eraasjade ajamine töötundide ajal pole sobilik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles