Viis pealtnäha vähetähtsat asja, mis muudavad reisi mitu korda paremaks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Unusta peened reisimise jaoks mõeldud elektroonikavidinad! Siin on viis lihtsat asja, mis säästavad sind stressist, aitavad kokku hoida raha ning lõppeks tagavad, et su puhkus kujuneb nauditavaks.

NY Times on reastanud viis universaalset ja vajalikku asja, mille kaasapakkimise peale sa ehk ei tulekski.

  1. Hea pastakas. Pastakad on ühed neist asjadest, mis näivad näppu jäävat vaid siis, kui sa neid ei vaja. Aga kui on tarvis, ei ole ühtki kusagil. Näiteks on vaja mitmetesse riikidesse sisenedes täita ära immigratsioonikaart, mis antakse sulle lennukis – mida aga ei anta, on pastakas.
  2. Lukustamata telefon. Kui sa reisid telefoniga, mis töötab kõikides riikides, on see suurepärane. Üks asi on sotsiaalmeediasse pilte postitada, aga hoopis olulisem on, et sul on olemas alati ligipääs Google Mapsile ning kui midagi juhtub, saad helistada hotelli või lennufirmasse.
  3. Allalaaditud failid. Alati ei saa aga lootma jääda kohaliku 4G võrgu peale. Selleks on tark ka kaardirakendusest kõik vajalikud kaardid alla laadida. Samuti on hea, kui su telefonis oleks olemas pardakaardid, kindlustus jms olulised paberid.
  4. Akupank. Kui sa oled päev läbi liikvel, sureb su telefoniaku kindlasti üsna kiirelt. Kõik need pildid ja kaardirakendused... Seetõttu ongi akupank elupäästja.
  5. USB multilaadija (ja mõned pikad kaablid). Ükskõik, kuhu sa ka ei läheks ja kui kallis on hotell, on sul kindlasti piisavalt jamamist, et leida piisavalt pistikuid, kuhu oma erinevad vidinad laadima torgata. Selleks on USB mitmiklaadija hea lahendus.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles