Oprah paljastas põhjuse, miks ta enam iial reisilennukiga ei lenda

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Teletähte Oprah Winfreyd ei ole võimalik ühelgi reisilennukil märgata, sest ta lihtsalt ei lenda sellega. See muidugi ei tähenda, et ta ei armastaks reisimist.

Oma hiljutisel intervjuul British Vogue’ile selgitas Oprah ajakirja peatoimetaja Edward Enninfulile, et parim luksusese, mis ta kunagi ostnud on, on eralennuk, kirjutas Travel+Leisure. Ta põhjendas seda sellega, et tänu eralennukiga lendamisele saab ta vältida ebaviisakaid reisijaid lennujaamades.

Oprah sõnul on tal päevi, mil ta on avatum ja soojem kui teistel. «Üks põhjusi, miks ma tegelikult 1991. aastal oma lennuki ostsin, oli see, et olin lennujaamas ja tegin omi asju, kui üks naine tuli minu juurde ja ütles, et ma ei käitu samamoodi, nagu ma käitun televisioonis,» kirjeldas ta.

Oprah sõnul selgitas naine, et on teda näinud saates tihti inimesi kallistamas ning ta peaks sedasama tegema ka oma igapäevaelus.

«Kui ma olen lennujaamas, siis ma ei kallista ilmtingimata inimesi, okei? Aga ma olen alati mina ise,» ütles Oprah.  Enda sõnul oli ta selleks ajaks 90ndatel juba leidnud viisi, kuidas alati televisioonis endaks jääda ning nende aastate jooksul ongi just iseendaks olemine talle varanduse teeninud.

Kuigi reisilennukis Oprah’d kohata pole lootustki, võib fännidel rohkem õnne olla kruiisilaeval. Juunis tegi Holland America teatavaks oma partnerluse Oprah' ajakirja O-ga kolmepäevase vaid naistele mõeldud kruiisi jaoks, mis asub esimest korda teele 30. jaanuaril 2019. aastal. 

Kuigi Oprah tuleb esimesele sisse õnnistamise kruiisile, ei ole teada, kas ta hakkab neil käima ka hiljem. Kui aga juhuslikult peaksid kruiisil olles Oprah’d nägema, ära mine tema juurde kallistust küsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles