Kahel USAsse suundunud lennul haigestusid inimesed jälle

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ARND WIEGMANN / REUTERS/Scanpix

Eile olid kahel Philadelphias maandunud American Airlinesi lennul reisijad gripilaadsete sümptomitega.

Kui üleeile pandi New Yorgis John F. Kennedy lennujaamas Dubaist saabunud reisilennuk haiguspuhangu tõttu karantiini, siis eile saabusid Ühendriikidesse taas lennul haigestunud reisijad, kirjutas Airlive.net.

Kõik pardal olnud 250 reisijat ja meeskonnaliikmed vaadati meedikute poolt üle ning juhtumit asus uurima USA haiguste kontrolli ja ennetuse keskus (CDC), vahendas Express.co.uk.

USA tolli- ja piirivalveameti andmetel olid 12 reisijat haigestunud Pariisist ja Münchenist õhku tõusnud lendude. Praeguseks on reisijad pärast ülevaatust vabaks lastud, kuid hetkel pole veel teada, mis täpsemalt haigestumise põhjustas.

Kui kolmapäeval Dubaist New Yorki lennanud Emiratesi lennuk pandi haigestunud reisijate ja salongpersonali tõttu karantiini ning lennukile tulid maandudes vastu mitmed kiirabiautod, siis kumbki eilsetest American Airlinesi lendudest karantiini ei pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles