VIDEOBLOGI Imeline Berliin: kuulus müür ja karrivorst

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marian Võsumets

Üksinda reisimine nõuab pealehakkamist ja julgust, kuid pakub vastu rohkelt põnevaid olukordi ning seiklusi. Postimehe ajakirjanik Marian Võsumets võttis ette omamoodi palverännaku ning seadis omapäi sammud alguses Itaaliasse, kuid jõudis siis välja Berliini.

Berliini teine episood algab hommikujooksuga Charlottenburgi palee pargis Lääne-Berliinis. Seejärel suundume linna avastama koos kohaliku berliinlasega!

Kuulsaim Berliini tänavatoit on loomulikult vorst. Lisaks bratwurstile lööb laineid karrivorst - jumal teab, kes sellele mõttele tuli, kuid proovisime ära. Põhiroad ülitrendikas Sony Centeris meenutavad eestlase jõululauda, kuid miks on kartoffelsalad külm?

Holokausti memoriaal ja kurikuulus Berliini müür on kõige muu hulgas kohustuslikud. Eriti hea, kui sul on kohalik giid ja üle 30 kraadi suvesooja.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles