Video: lõvi ronis safaripargis turistide autosse (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Nädal tagasi ründas lõvi Krimmis asuvas Taigani safaripargis naist, kelle käsi sai tugevalt kannatada. Nüüd ronis samas pargis lõvi turistide juurde autosse.

Safaril olles tuleb alati arvestada, et minnakse ettearvamatult käituvate metsloomade seltsi, mistõttu pole see tegevus kunagi täiesti ohutu. Ukrainas Krimmis asub aga loomaaed-rahvuspark Taigan, kus turistid saadetakse safariretkele autoga, millel pole ei aknaid ega isegi mitte ohutusvõret, kirjutas news.com.au.

Videolindile jäänud lõviga kohtunud turistidel vedas aga erakordselt, kuna sõbralik kaheaastane lõvi Filja oli heas tujus ning tuli turiste autosse vaid nuusutama ning isegi limpsima. Pargi omanik Oleg Zubkov patsutas seepeale lõvi pea peale.

Kui seekord läks turistidel hästi, siis nädal tagasi ründas vene turisti Olga Solominat teine lõvi nimega Vitya.

«Lõvi hammustas läbi mu parema käsivarre ning kasutas siis seda, et mind ringi lohistada.. nagu nukku,» kirjeldas Solomina kohutavat olukorda.

Järgmise asjana mäletab naine, et ta oli juba pargivahtide hoole all, kes teda aitama asusid.

«Kui see juhtus, just sel hetkel, siis ma tegelikult jätsin oma eluga juba hüvasti,» kirjeldas Solomina ning lisas, et ta oli veendunud, et lõvi rebib ta tükkideks. Naise sõnul aitas tal haava kinni siduda pargi omanik Zubkov, pärast mida viidi ta arsti juurde.

Zubkovi sõnul oli Solomina enne lõviga kohtumist alkoholi tarvitanud ning hakkas lõvi lakka puudutama. «Lõvi Vitya tuli selle peale [Solominale] lähedale ning tiris ta kättpidi eemale. Teda ei toodud parki sunniviisiliselt. Ta teadis, et see on ohtlik koht,» selgitas Zubkov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles