Austraalia loodab pärast «Austraaliat» turistide tulva

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman filmis «Austraalia».
Nicole Kidman filmis «Austraalia». Foto: AFP PHOTO / HO / TWENTIETH CENTURY FOX
Austraalia loodab, et kinodes jooksev film «Austraalia», mille peaosas Nicole Kidman, meelitab kaugele mandrile suure hulga väliskülalisi.

«Film annab Austraaliasse reisimiseks palju põhjusi,» ütles riigi tutvustamisega tegeleva Tourism Australia Euroopa juht Rodney Harrex VG Nettile.

Harrex lisas, et inimeste huvi suurendamiseks on nad just nüüd, mil film kinodes jookseb, alustanud koostööd mitmete lennufirmade ja reisikorraldajatega.

Harrex rääkis, et on ise filmi vaadanud juba neli korda. «See on suurejooneline ja imeline, seal on märulit, seiklusi, romantikat ja kõnnumaid – täpselt nii nagu Austraalia meie jaoks on,» sõnas Harrex.

Norras Austraalia ja Uus-Meremaa reisidega tegeleva ettevõtte Australiareiser müügijuht Martin Dahl Folden märkis lisaks, et osa võtteplatsidest asub piirkondades, kuhu turistide massid veel jõudnud pole. «Kuid see teeb need paigad veelgi ehtsamaks ja põnevamaks,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles