Lennuakadeemia pakub kõigile lennundushuvilistele tasuta e-kursust

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: stefano carnevali / PantherMedia / Scanpix

15. oktoobril algab taas tasuta ingliskeelne e-kursus «Introduction to Aircraft», kus saavad osaleda kõik lennundushuvilised. Kursusele registreerumine on avatud kuni 10. oktoobrini.

E-kursus on pühendatud õhusõidukite tutvustamisele. Kursuse vältel saab ülevaate erinevatest lennumasinate kategooriatest ja nende ajaloost. Teemad varieeruvad kuumaõhupallidest rakettmootoriga õhusõidukiteni ning tsiviillennukitest militaarkasutusega lennumasinateni. 

Kursus on ingliskeelne ning kestab kuus nädalat (15.10.2018 kuni 25.11.2018). Kursus toimub lennuakadeemia Moodle'i keskkonnas ja koosneb 11 loengust. Lisaks videoloengutele on osalejale abiks lühikokkuvõtted. Iga loengu lõpus tuleb läbida ka kümnest küsimusest koosnev test. Kõik kursuse edukalt läbinud saavad tunnistuse.

Kursust viib läbi Eesti Lennuakadeemia aerodünaamika lektor Jaan Susi.

E-kursus «Introduction to Aircraft» toimub juba teist korda. 2018. aasta kevadel registreerus samale kursusele 144 lennundushuvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles