Endine poksija peatas Lufthansa lennukit kaaperdada üritanud mehe

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa.
Lufthansa. Foto: Philip Lange/PantherMedia / Scanpix

Reede öösel peatas endine prantsuse poksija Tarik Sahibeddine Lufthansa lennukis reisija, kes üritas korduvalt kokpitti pääseda.

Möödunud reedel Münchenist Pariisi suundunud Lufthansa lennul tekkis ärev olukord, kui üks reisijatest väitis, et kavatseb lennuki kaaperdada ning üritas korduvalt kokpitti pääseda, kirjutas Airlive.net.

Õnneks oli lennukis ka endine Prantsusmaa kahekordne meister poksis Tarik Sahibeddine, kes olukorda sekkus. Alguses proovis ta reisijat sõnadega veenda, kuid kui mees proovis kokpitti pääseda juba teist korda, pani Sahibeddine mehe jõuga pikali.

 

IPA Yvelines tient à saluer le courage et le civisme de l’ancien boxeur professionnel Tarik Sahibeddine ! Félicitations pour cet acte de Bravoure ! IPA Yvelines would like to salute the courage and good citizenship of former professional boxer Tarik Sahibeddine! Congratulations for this act of Bravery! Hier soir sur le vol retour de Munich, Tarik a maîtrisé en plein vol un forcené qui cherchait à entrer dans la cabine de pilotage dans l’intention de détourner l’avion. Devant les 200 passagers et l’équipage tétanisés, l’ancien champion de boxe est intervenu pour tenter de raisonner l’individu de plus en plus agressif et déterminé avant de le plaquer au sol, le ligoter et le maîtriser jusqu’à l’atterrissage et l’intervention des forces de police de l’aéroport de Roissy. #paris #avion #forcene #courage #cockpit #bravoure #interpellation #championdeboxe #tariksahibbedine #civisme #bravery #aeroport #roissy #cabinedepilotage #maitrise #instatheday @tariksahibeddine

A post shared by IPA Yvelines 78 (@ipayvelines78) on

Pariisi Charles-de-Gaulle lennujaama jõudes reisija vahistati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles