Video piloodi emotsionaalsest sõnavõtust levib internetis kulutulena

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Möödunud laupäeval astus Davaost Cebusse suunduma pidanud lennukis enne õhkutõusu piloot kokpitist välja, mis ehmatas hetkeks mitmeid reisijaid. Selgus, et lennuki rikkest teatamise asemel jagas mees reisijatega hoopis emotsionaalsemat uudist.

Kapten Rizalino ‘Totoy’ Irizani oli 18. augustil Filipiinidel Davaost Cebu linna suunduval lennul piloodiks, kirjutas Airlive.net.

Enne lennuki õhkutõusu tuli ta aga kokpitist välja ning teatas reisijatele, et tegemist on tema 48-aastase piloodikarjääri viimase lennuga.

«Tere tulemast Cebusse suunduvale lennule 600. Tahan teile teada anda, et minu karjääri jooksul on see siin minu viimane lend», sõnas Irizani, kes järgmisel päeval sai 67 aastaseks.

«Minu 48 aastat lennunduses on olnud minu jaoks suur asi», sõnas mees.  Reisijate aplausi saatel Irizani jätkas: «Info. Me lendame 28 000 jala (8500 meetri) kõrgusel ja reis kestab 48 minutit».

«Kui jõuame Mactani, saate üllatuse osaliseks. Vasakul ja paremal näete tuletõrjeautosid, mis on antud...» Seejärel puhkeb piloot nutma.

Vaata emotsionaalset videot siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles