Uueks kuumaks mesinädalate sihtkohaks on üllatav Euroopa riik

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alpid
Alpid Foto: Andreas Ryser / PantherMedia / Scanpix

Kui enamasti peetakse mesinädalate sihtkohaks mõnda sooja kliimaga paradiisiranda, siis värske raporti kohaselt on kõige populaarsem hetkel hoopis Šveits.

Tänapäeva noorpaarid otsivad midagi teistsugust, mitte tüüpilist rannapuhkust palmi all. Populaarne inspiratsiooni otsimise lehekülg Pinterest pani kokku 2018. aasta pulmaraporti, milles selgus, et Šveits figureerib mesinädalate ideede otsingus 856 protsenti rohkem kui eelmisel aastal, kirjutas Purewow.

Šveitsis on nii imekaunis loodus kui ka kosmopoliitsed linnad nagu Zürich või Genf, samuti suurepärane kunst ning kulinaaria. Šveitsis saab harrastada maailmaklassi tasemel mäesuusatamist ning matkata puutumatu iluga Alpides. Šveitsi maapiirkonnas leiab eest maalilised linnad, iidsed lossid, kristallselge veega järved ning isegi päikselised viinamarjapõllud.

Mugavuseotsijatele pakub riik ka suurepäraseid spaasid ja hotelle.

Lõpuks ei tasu unustada ka imelist Šveitsi šokolaadi, mis sulatab küll iga noorpaari südame. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles