Lennusaatja vea tõttu vahistati United Airlinesi lennukis õhuväelane

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlines
United Airlines Foto: Markus Mainka / PantherMedia / Scanpix

Esmaspäeval vahistati United Airlinesi lennul ekslikult õhuväelane. 

Newarkist Minneapolisse suundunud lennul oli õhuväe ohvitser, kel oli kaasas ka tema positsioonist tulenevalt lubatud relv, kirjutas Travel+Leisure.

Kui lennusaatja aga ohvitseri relva märkas, teatas ta sellest kohe ametivõime ning Minneapolises maandunud lennukisse sisenes politsei, kes mehe koos tema kaasreisijaga vahistas. 

USA Lennuturvalisuse Ameti esindaja Sari Koshetzi sõnul oli õhuväelane ametilähetusel, kuid ei soostunud reisi eesmärki täpsustama.

Nimelt ei olnud lennusaatja teadlik, et tegemist on õhuväelasega, hoolimata sellest, et salongipersonali tavaliselt teavitatakse sellistest reisijatest enne õhkutõusu, lisas Koshetz. Mõlemad mehed vabastati pärast mõningast küsitlemist.

Lennukis olnud reisija Jennifer Bergman selgitas, et lennukisse sisenes neli politseinikku, kes peatusid esimeses klassis ning viisid endaga kaks meest kaasa. «Mehed tõusid püsti ilma igasuguste vahejuhtumiteta ning läksid [politseinikega] kaasa,» lisas Bergman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles