Mobiilne reisikindlustus kogub populaarsust

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiliga saab ka reisikindlustuse teha.
Mobiiliga saab ka reisikindlustuse teha. Foto: Margus Ansu

Aasta tagasi koos IF kindlustusega turule toodud EMT mobiilne reisikindlustus kogub populaarsust, kuna on mugav viis lühiajalise reisi kindlustamiseks.


EMT lisateenuste osakonna juhataja Indrek Östermani sõnul ligineb keskmine kindlustatud päevade arv kuude lõikes juba tuhandele ning statistika näitab, et keskmine kindlustusaeg on 4 päeva. «Kindlustuse ostmine mobiiltelefoni vahendusel võib saada järgmiseks edulooks m-parkimise ja Mobiil-ID järel,» sõnas ta.

Välisriikidesse saabunud klientide mobiiltelefonidele saadab EMT kindlustuse pakkumise SMSiga, millele saab vastata ja kindlustuslepingu sõlmida 12 tunni jooksul. Vastussõnumisse tuleb kirjutada kindlustatavate päevade arv, kindlustatava isiku nimi ja isikukood.

Saadetud sõnumile tuleb vastus kindlustuspoliisi numbri, maksumuse ja kehtivuse kohta.
Kindlustuspoliisi ühe päeva hind on 1,85 eurot ning kindlustust saab tellida üheks kuni kolmekümneks päevaks.

Ühelt mobiiltelefoninumbrilt saab kindlustada nii ennast kui ka oma pereliikmeid ja sõpru - kindlustuskaitse saab isik, kelle isikukood on kirjas saadetud sõnumis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles