Lennumeeskond oli sunnitud purjus poolalasti venelanna kinni siduma (2)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alkoholitarvitamisega tasub piiri pidada – ning kohe kindlasti ei tasuks end käest lasta lennukis, kus lennumeeskonnal on õigus sind halva kohtlemise eest kinni pidada, lennukist välja visata ning asi võib lõppeda suure trahviga.

Hiljuti leidis aset kurioosne vahejuhtum lennul Moksvast Türki, Antalyasse. Vaid musta rinnahoidjat kandev naisreisija tekitas lennul paraja kaose. Väidetavalt olla naine enne lendu tax free baaris jookidel hea maitsta lasknud ja oli meeskonna sõnul täiesti kontrolli alt väljas.

Meeskonna sõnul hirmutas ta juba teisi reisijaid, mistõttu olid lennusaatjad sunnitud tema jalad ja käed kinni siduma. Seejärel pandi ta istuma põrandale, teistest reisijatest kaugemale. Miks ta poolalasti oli, selle kohta informatsioon puudub, vahendab Metro.

Lennureisija võttis asja linti ning sealt on näha, kuidas seotud naine püüab oma pead vastu seina taguda, samas kui lennusaatja püüab pea ja seina vahele jakki paigutada, et ta endale haiget ei teeks. «Ma anun teid, mu käed on seotud!» on kuulda naise karjeid. «Te näete, mis toimub, vaadake mind! Vaadake mu verd! Nad on koletised, nad valetavad, nad üritavad teid petta!»

Häiritud reisija sõnul nägi ta nähtamatuid inimesi, kes püüdsid talle liiga teha. Vene meedia sõnul lubati Antalyasse saabudes naisel minna, kuna Türgi võimud ei näinud põhjust talle süüdistust esitada.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles