Briti turist sai Dubais kiiruse ületamise eest 40 000 eurot trahvi (3)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Caro / Frank Sorge / Scanpix

Briti turist Farah Hashi on Dubais lõksus, kuna tal pole piisavalt raha, et maskta kiiruse ületamise eest saadud 40 000 euro ulatuse trahvide eest. 

Newportist pärit 25-aastane Farah Hashi rentis Dubais reisil olles Lamborghini ning tagatiseks jättis autorendi firmale oma passi, kirjutas Independent.

Kui ettevõte sai teada Hashi kiiruse ületamisest ja trahvide ulatusest, ei soostunud nad loomulikult mehele passi tagasi andma, mistõttu ei saa Hashi nüüd ka riigist lahkuda.

Mehe venna Admani sõnul pole Hashil aga nii suurt raha ka kusagilt võtta.

Hashi ületas teisipäeval kiirust 33 korral ühel linna kõige tihedama liiklusega maanteel. Kõik maanteel olnud kiiruskaamerad registreerisid mehe kiiruseületamise, mis kerkis kohati 240 kilomeetrise tunnikiiruseni.

Kollane Lamborghini seisis luksusliku Five hotelli ees terve nädala, enne kui mehele trahvid välja kirjutati. Autorendi firma ei ole turisti käest Lamborghinit ka tagasi nõudnud, kuna kardab, et siis tehakse ettevõte mehe trahvide eest vastutavaks.

Hashi vend selgitas BBC-le, et mehel pole hetkel raha kusagilt võtta, kuna ta ei tööta ning läks Dubaisse lihtsalt sõpradele külla. Reisimiseks olevat mees raha laenanud ning üks tema sõpradest olevat maksnud Lamborghini rentimise tasu. 

«Ta jäi vahele üle 200 kilomeetri tunnis kiiruse ületamisega, aga ta ei tundnud sealseid seadusi,» proovis vend Hashit välja vabandada.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles